GuidePedia

0

İngiliz Kraliyet Ailesi ve Firavun Soyu




İngiliz Kraliyet Ailesi ve Firavun Soyu



Firavun dedi: "Sizin Rabbiniz kim, ey Musa?"

Hz. Musa şöyle söyledi: "Rabbimiz, her şeye yaradılışını lütfeden, sonra da yol yordam gösteren kudrettedir."

Firavun: "Peki, ilk nesillerin hali ne olacak?"

Hz. Musa: "Onlara ilişkin bilgi, Rabbim katında bir Kitap'tadır. Rabbim ne şaşırır ne de unutur. Yeryüzünü size beşik yapan, onda sizin için yollar açan, gökten su indiren O'dur. Biz o suyla çeşitli bitkilerden çiftler çıkardık." diye devam eder Taha Suresi devamında Firavun ordusuyla beraber Hz. Musanın peşine düşer ve bildiğimiz senaryo ortaya çıkar.




Kur'an'la ilgilenmiş herhangi birinin fark edebileceği bu büyük kitabın temel mucizesinin sonsuza kadar, her çağa uygun ve uygulanabilir olduğu gerçeğidir. Bu yüzden Kur'an'daki firavun örneğinin sadece Hz.Musa'nın karşısındaki firavuna uygun olmadığını anlayabiliriz. Kendi güç ve kanun düzeniyle Tanrı'nın tekliği ve otoritesine kafa tutan her türlü kişi ve sisteme uygundur.










Size günümüz Firavunlarını tanıtayım.



Babilin gizemleri, kadim gizemler. Bu kadim gizemler, hükmeden elit kesimden 4000 senedir Mısır'ın hareketli kumlarında gizli tutuldu. Eski Mısır halkı, tapınakları, mezarları ve toprak kaplarında, kültür ve tarihleri hakkın ayrıntılı kayıtlar tuttular.



Neden eski mısırlıların hayatı hakkında her türlü ayrıntının kayıtlı olduğu ancak en mükemmel eserleri, piramitler hakkında hiç bir şeyin yazılı olmadığını siz de merak etmiyor musunuz? Neden piramitlerin yapımı hakkında hiç bir şeyden bahsedilmemiş? Çünkü bu kadim gizem yada sır bilmecenin büyük bir parçası. Bunlar firavun sisteminin delilleridir.



Lütfen okumaya devam edin.



Britanya Hanedanlığının aslında Firavun soyundan geldiğinin delillerini sizinle paylaşacağım.



1. İbrani resul Yakup'un taşı kraliçenin tahtındadır.
2. Kraliçeler taçlandırılırken simgesel bir Mısır basamak piramidinde taçlandırılırlar.


                        

           





                                          
3. Kraliyet tacının tabanında 12 İbrani kavimi simgeleyen 12 taş bulunmaktadır. 12 kavmi simgeleyen bu taşlar Kenan ülkesi rahiplerinin göğüslüklerinde de bulunmaktadır.


4. Britanya bayrağı Yakup'un 12 kavminin yeniden birleşmesini simgelemektedir. Bayrağın kırmızı, beyaz ve mavi renkleri Mısır'ın üç tacıyla aynıdır.







                   





5. Kraliyet asası Eski Mısır'dan gelmektedir. Mısır tanrısı Amen ve kendilerini Tanrı'nın oğulları olarak tanıtan Mısır'lı firavunlar tarafından taşınmaktaydı (Tanrının oğlu terimi tanıdık geldi mi?).


Bu asada dünyanın en büyük elması "Afrika'nın Yıldızı" bulunmaktadır.
6. Kraliçe'nin cezalandırma kırbacı kısmen kolunun altında gizlenmiştir. Bu kırbaç yine Eski Mısır firavunlarından gelmektedir.












                                               
7. Arı simgesi kraliçenin kraliyet giysilerinde görülmektedir. Eski Mısır'da bu Mısır kraliyetinin ve Mısır'ın simgesiydi.


8. Britanya kraliyet armasındaki semboller, Britanya'nın İbrani kökenlerini göstermektedir. Bu konu hakkındaki yazıyı Deccalin Temelleri 4 te bulabilirsiniz.



























9. Hakimler ve kraliçenin üst düzey memurlarının giydiği başlıklar yine Eski Mısır döneminden kalmadır.


Ve son olarak Mısır kraliyeti ensest ilişkiler yaşıyordu. Anneler oğulları ile, erkek ile kız kardeşler, gücü ve parayı aile içinde tutmak için evleniyorlardı. Bu Britanya Hanedanlığında da böyledir. Bu kanıtlar bize gösterir ki günümüzde hala aynı firavun soyu tarafından yönetiliyoruz.

Yorum Gönder

 
Top